Het team van Kisveld is een gevarieerde groep bevlogen leerkrachten. Een ieder is op zijn/haar eigen vakgebied een specialist.

Naast een vaste groep medewerkers zijn er ook vaak stagiaires, vrijwilligers en externe ‘hulptroepen’ op school te vinden. Samen zorgen zij voor een goede, veilige, schone leeromgeving voor de leerlingen van school.

De leerkrachten zijn op hun werkdag aanwezig van 8.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Indien u een gesprek wilt met één van de teamleden is dat altijd mogelijk. Voor schooltijd kunt u terecht met een dringende vraag of mededeling. Voor uitgebreidere gesprekken zal hij/zij een afspraak met u maken.

De directeur is, evenals de leerkrachten, altijd bereid tot het beantwoorden van uw vraag of het voeren van een gesprek. Vanwege directietaken kan het zijn dat zij niet altijd aanwezig of beschikbaar is, maar kunt u een afspraak maken.

 

De teamsamenstelling is als volgt:

  • groep 1 en 2: juf Annemiek
  • groep 3 en 4: juf Marije en juf Marjorie
  • groep 5 en 6: juf Marjo en juf Kirsten
  • groep 7 en 8: juf Tamara

Ook juf Judith en meester Pieter-Jan werken op onze school. Juf Judith werkt meestal in de middenbouw en meester Pieter-Jan in de bovenbouw.

Meneer Ronnie is onze conciërge.

Marije Rooseboom is onze intern begeleider.

Margriet Koning is de locatie leider en Linda Tukkers de directeur.