Als ouders bent u altijd welkom voor een rondleiding op Kisveld. Bel of mail ons gerust. Wij leiden u graag rond en we kunnen uw vragen beantwoorden. Ook krijgt u schoolinformatie mee naar huis om nog eens rustig na te lezen. Als u besluit om uw kind aan te melden, vult u een aanmeldformulier in en brengt dit terug naar school. Daarna maken we afspraken over de wenmomenten en het startmoment van uw kind. Zo zorgen we samen met u voor een goede start op Kisveld!

Het kan zijn dat u al weet wanneer u uw kind graag laat beginnen op onze school. In dat geval maken we het u bijzonder eenvoudig: mail ons en u ontvangt zo snel mogelijk van ons een bericht voor de verdere inschrijving van uw kind.

In alle gevallen wordt de toelatingsprocedure gevolgd. Drie maanden voordat uw kind op onze school begint, neemt de leerkracht contact met u op voor een huisbezoek. Uw kind kan dan in de eigen situatie de juf of meester leren kennen.
In het huisbezoek worden ook de kijkdagen voor uw kind afgesproken.
Kinderen mogen vanaf 3 jaar en 10 maand, 5 keer komen kijken.  Oudere kinderen komen meestal één of twee keer in hun nieuwe groep meedoen.