Algemeen nieuws

Recent sprak ik met de communicatiedeskundige van VCO, Kim Schonewille. We spraken over Kisveld en over ‘reclame maken en pr-en’. Kim vroeg me naar de goede zaken van Kisveld. En daar begon ik…  goede sfeer, oog en oor voor ieder kind, toegankelijk voor ouders, sterk en betrokken team, goede mix tussen cognitieve/sociaal emotionele /motorische en creatieve activiteiten etc. Ik benoemde ook dat wij erg staan voor ‘3xR anno 2017’; Rust, reinheid & regelmaat in een modern jasje. We bieden kinderen duidelijke kaders. Zowel in de klas, in het schoolgebouw als ook op het plein.

Maar de zaken die ik heel vanzelfsprekend vind blijken dat lang niet altijd te zijn. Kim gaf me aan dat wij iets speciaals in handen hebben.  De locatie van onze school in combinatie met de goede sfeer, prima opbrengsten en tevreden ‘klanten'(leerlingen&ouders) is goud waard. Samen hebben we gekeken naar kansen om de goede dingen te behouden en waar mogelijk verder te versterken. Daarnaast hebben we gezocht naar dingen die ons kunnen helpen om Kisveld ook onder de aandacht van potentieel nieuwe ouders te krijgen.

Ik hoop dat ik mag blijven rekenen op de vele ambassadeurs die Kisveld nu al heeft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Kisveld weer volop in beeld komt!

Ellen Hemmers

trotse directeur