Mijn naam is Margriet Koning. Al meer dan 15 jaar werk ik voor VCO. Binnen VCO ben ik jaren onderbouwleerkracht geweest en gespecialiseerd in taalonderwijs aan het jonge kind. Daarnaast heb ik mij de laatste jaren gericht op oplossings- en krachtgerichte coaching. Ook ben ik jaren actief binnen de GMR geweest.

Op Kisveld werk ik als locatieleider en leerkracht. Als locatieleider probeer ik zichtbaar en op een betrokken manier er te zijn voor kinderen, ouders en leerkrachten. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om elk kind en elke leerkracht ruimte te geven om zich te ontwikkelingen. Met elkaar geven we doelgericht onderwijs dat passend is voor elk kind op Kisveld.
Als leerkracht in de ouderbouw neem in de kleuters mee in het spelenderwijs zich eigen maken van de wereld om hen heen. Daarnaast geef ik op een procesgerichte manier beeldende vorming aan alle kinderen van de school. Hiervoor maken we gebruik van de geweldige handvaardigheidslokalen op de eerste verdieping van de school.

Op Kisveld is het fijn om te werken. We staan open voor elkaar, er is een grote betrokkenheid en werken we met veel plezier samen.

Met vriendelijke groet,

Margriet Koning