Algemeen nieuws

‘Goed kunnen lesgeven’ is een vereiste voor alle leerkrachten van de school. De leerkrachten op Kisveld onderhouden ‘jaar in jaar uit’ hun vaardigheden.En jaarlijks volgen alle teamleden ook de nodige scholingsmomenten om de kwaliteit van onderwijs hoog te houden. Want goed onderwijs valt of staat met de juf/meester die voor de klas staat. We zijn heel trots dat dat bij ons op orde is. Naast een goed team van leerkrachten is een goede school ook gebaat bij een goede leidinggevende.

Juf Ellen is al heel wat jaren directeur van het Kisveld.  Ze heeft hiervoor meerdere opleidingen gevolgd en afgerond.  Natuurlijk volgt zij ook jaarlijks nog de nodige nascholingsmomenten om vakbekwaam te blijven.

Sinds kort mag zij zich ook RDO noemen. RDO staat voor RegisterDirecteurOnderwijs.

Dit betekent dat zij geregistreerd staat in het Schoolleidersregister PO en voldoet aan de eisen die aan een schooldirecteur gesteld worden.

Het Schoolleidersregister PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is het register in het leven geroepen om de beroepsgroep te versterken en verdere professionalisering te stimuleren. Om de vier jaar moeten schoolleiders zich herregistreren.